fbpx

ImageImageImageImageImageImage
Roar Brekke viser fortsatt at han har komikergull i munn,kroppsspråket hans er og enestående,på det sterkeste anbefalt.
KNALLSHOW
Showet var utrolig morsomt, jeg holdt på å knekke sammen i stolen opptil flere ganger. Anbefales!
UTROLIG GØY
Er 4. Brekke-showet vi ser. Ler oss ømme i magemusklene hver gang. Gleder oss allerede til neste show, for det må jo bli flere! Roar er en glimrende komiker!
HELT UTROLIG VITTIG
Vi lo så vi grein!!!! Roar er så trygg og gøy på Scenen at vi bare kan lene oss tilbake og nyyyyte.
DETTE VAR UTROLIG GØY!
Underholdende show med kjappe replikker og bra samstemt med publikum. Gode og morsomme poenger som alle kan kjenne seg igjen i.
VERDT Å SE
Roar Brekke har en utrolig morsom gimmick og masse kroppsspråk. Mange gode poenger og mye gjenkjennelse. Er egentlig ikke stand up fan, men lo godt av dette. Gangsperr i lattermusklene!
RETT OG SLETT VELDIG MORSOMT

”All verdens tid” – et helaftens standupshow for dine gjester?

Dette er Roars 4 helaftens show. Siden premiereren i Bergen er det blitt over
80 forestillinger landet rundt, med fabelaktig mottakelse der det er spilt. Og en nominasjon til Nrk`s Komiprisen for Beste standup.

I ”All verdens tid” er det tid som er den røde tråden. Han undrer seg over dagens tidsklemme og trekker stadig paralleller mellom hvordan vi lever nå, kontra tidligere. Det betyr humor rundt Facebook og selfie-generasjonen, om slowfood og ferdig utblandet saft, om krangler med samboeren helt uten ord.
Han spør seg hvorfor folk tatoverer kinesiske visdomsord på ryggen, hva betyr egentlig ”fortere enn svint” og sammenligner dagens mobiltelefoner med tallskivetelefonene. Ikke minst bruker han musikk og ubeskrivelig kroppsspråk for å trylle frem gaplatteren. Som når han er flue i slow motion, deltar i ”Trim for eldre” eller gjenopplever discobølgen.

Som det er skrevet i flere strålende anmeldelser – dette er en forestilling for flere generasjoner. Her er det garantert mye å le av for alle aldre. Regihjelp fra Rune Bjerga og instruksjon fra Tore Christian Sævold. Tekstbidrag: Tore Haukenes.

Forestillingen varer 60-75 minutter (kan tilpasses) og krever en bra scene (minst 3×3 meter, høyde 30-100 cm) , bra lys og lydanlegg. Og en tekniker som kan styre dette under showet. Ypperlig hvis du virkelig vil gi gjestene en solid dose i humor, i en proff ramme.