fbpx
Image
NOMINERT TIL KOMIPRISEN 2016
- Beste standup
ImageImageImageImageImageImage
Publikum lo og lo lenge etter at han hadde forlatt scenen – vi var mange med kramper i magen etterpå.
Eva Rekkedal, Oppad brukerforening,
Du balanserte fint mellom vitser, kommentarer og gode historier. Fikk også mange fine tilbakemeldinger fra min kolleger på samlingene som likte din humor.
Leif Birkeland, Statoil
Det gjorde seg skikkelig til festmiddagen, men også som et løftende innslag etter et fagtungt arrangement!
Mette Skønberg, Tannhelsetenesten Hordaland
Roar du tok gjestene med storm og programmet var en fin balansegang mellom skjemt og alvor – din tilstedeværelse var prikken over i-en.
Trond Lohne, Isbjørn-Is,
Gjennom showet viste han en fantastisk kroppsbeherskelse og en herlig humor som traff de fleste. Vi fikk virkelig trimmet lattermusklene.
Rune Vesterheim, XL-Bygg
Du var hinsides bra, og nydelig på kanten. Tror du skaffet deg en solid fanklubb!
Stavanger Næringsforum

Standup – til ditt arrangement?

Roar Brekke er blant landets mest erfarne standupkomikere. I over 20 år har han underholdt. I nord og i sør, i dalstrøka innafor og på plattformene utafor. Fra Oslo konserthus til intimpub i Arna, fra nesten 5000 publikummere i DNB Arena til nesten 8 stykk på utdrikningslag (8 tilstede, men en hadde sovnet..)
Flere tusen opptredener er det blitt, med eget helaftens show som gjesteartist på sommerrevyer eller standupklubber, eller for all verdens arrangementer i firma, organisasjoner eller private lag.

Med en slik mengde erfaring og en skattkiste av vitser og historier, kan du føle deg trygg på at han har publikum i sin hule hånd på ethvert arrangement.
Enten det er å underholde en feststemt gjeng sykepleiere på eksamensfest, eller en mer dempet forsamling ansatte fra gravplassene i Bergen – på seminar – i kjelleren på Åsane kirke… (å joda, det også!).

Ikke bare tilpasser han slik at humoren treffer aldersgruppen og anledningen, han skreddersyr gjerne showet med poenger om selskapet eller gjestene dine. Da gir du en del stikkord som han bruker til å flette inn i showet. Alltid en stor suksess!

Det er herlige observasjoner fra hverdagslivet som preger standupshowene hans, mikset med fysisk humor som får latterbølgene til å bruse. Det gjør at han treffer de aller, aller fleste med sin humor (så lenge de er i våken tilstand..)
Alle fester, middager og forsamlinger får prikken over i-en med et vellykket humorinnslag. Hvor lenge opptredenen skal være kan variere, men fra 15-35 minutter er det vanlige.

Noen av oppdragene han har hatt:
Firmamiddag
Kick off
Seminar
Årsfest
Fagforeningsmøter
Butikkåpning
Kundekveld
Cruisetur
Julebord
Festivaler
Tunnelåpning (i Hardanger)
Skipsdåp
Bryllup
Konfirmasjon
Bursdagsfest
Ønsker du å leie inn hans helaftens show ”All verdens tid” så er det selvsagt også mulig.
Dersom du trenger en som kan binde sammen og lede arrangementet ditt også, så gjør Roar gjerne det, han er en svært erfaren Konferansier. Eller kanskje du vil kombinere et standupshow på kvelden, med motivasjonsforedrag på dagtid? Spør i vei!

Lurer du på om Roar Brekke kan passer til DITT arrangement? Send en mail – eller legg igjen telefonnummer så ringer vi deg opp for en uforpliktende prat.

*