fbpx

ImageImageImageImageImageImage
Publikum lo og lo lenge etter at han hadde forlatt scenen – vi var mange med kramper i magen etterpå.
Eva Rekkedal, Oppad brukerforening,
Du balanserte fint mellom vitser, kommentarer og gode historier. Fikk også mange fine tilbakemeldinger fra min kolleger på samlingene som likte din humor.
Leif Birkeland, Statoil
Det gjorde seg skikkelig til festmiddagen, men også som et løftende innslag etter et fagtungt arrangement!
Mette Skønberg, Tannhelsetenesten Hordaland
Roar du tok gjestene med storm og programmet var en fin balansegang mellom skjemt og alvor – din tilstedeværelse var prikken over i-en.
Trond Lohne, Isbjørn-Is,
Gjennom showet viste han en fantastisk kroppsbeherskelse og en herlig humor som traff de fleste. Vi fikk virkelig trimmet lattermusklene.
Rune Vesterheim, XL-Bygg
Du var hinsides bra, og nydelig på kanten. Tror du skaffet deg en solid fanklubb!
Stavanger Næringsforum

Julebord-underholdning til ditt arrangement?

Julebord. Bare ordet får det til å flikke ulike bilder foran øynene dine, ikke sant?
Og ikke alle er like vakre.
Men de fleste julebord er faktisk bare hyggelige. En flott fest som markerer slutten av året, som samler de ansatte til god mat og drikke i et festpyntet lokale.

Å underholde på julebord er likevel ikke det enkleste. Roar Brekke har underholdt på flere hundre julebord, og har erfaringen som gjør at du som arrangerer kan senke skuldrene. I samarbeid med dere legges kjøreplanen slik at innslagene kommer til rett tidspunkt.
Uansett om han skal være konferansier eller kun gjør et innslag, tar han et møte med dere i forkant for å vite mer om firmaet/bransjen, og få vite hva og hvem han kan spøke om.
Så plukker han godbiter fra sine fire helaftens show til den perfekte miksen til ditt selskap. Han tar gjerne med noen av sine fysiske innslag også. Han gjør f.eks en hysterisk parodi på dansestilene du ser på dansegulvet senere på kvelden. Han viser også – med kirurgisk presisjon – hvordan det ser ut når en påseilet mann prøver få i seg en hotdog på veien hjem fra julebord…

Noen referanser:

Takk for sist. Bare gode tilbakemeldinger fra fredagens toastmasterjobb. Folk var kjempefornøyd. Du gjorde en super jobb. Det beste julebordet på mange mange år sier alle. Så da må det jo ha vært bra!
Vi kommer gjerne tilbake til deg ved en annen anledning.
Lisbeth, TrygVesta

Roar Brekke underholdt på vårt julebordarrangement.
Roar Brekke var svært imøtekommende og profesjonell i sine forberedelser.
Vi syns det var veldig gøy at han hadde inkludert opplysningene vi på forhånd hadde gitt han vedr. våres arbeidsplass, ingeniørhumor, kleskoder etc… Humoren var svært morsom og avpasset til publikum uten å gå over streken.
Arrangementskomiteen kan på det sterkeste anbefale Roar Brekke til andre og ser ikke bort fra at ABB vil engasjere han ved flere anledninger.
Arrangementskomiteen ABB Bergen

Takk for ein kjempekveld, alle var strålande førnøyd over kor bra ditt show var. Eg blei sjølv ”tatt litt på senga” i positiv forstand og det er så utrolig deilig å bli positiv overraska.
Åkrafjordtunet

Les mer om Roar Brekke ved å klikke her